17-18 Mei
Door: Rina
Blijf op de hoogte en volg Rina
17 Mei 2014 | Spanje, El Gasco
Geslapen in een hele leuke albergue Gabino in el Ganso. In de avond uit eten met 4 leuke dames. Weer een zeer mooie dag
18 Mei
Vandaag een beetje zenuwachtig, ik zal gaan klimmen van 800 naar 1100 meter...........maar ons Rina gaat ervoor.
Tot later , Love you all
18 Mei 2014 - 10:11
Cecile:
Dappere, moedige Rina, vandaag dus een zware tocht omhoog met bepakking dat moeten we niet vergeten. Ga er maar aanstaan. Maar geniet weer van het moois om je heen en de lieve mensen. We kijken weer uit naar je volgende schrijven, liefs vanuit een zonnig Bergen. -
18 Mei 2014 - 12:10
Toos:
Fijn dat je een paar dagen gezellige mensen ontmoet hebt, Je moet vandaag maar denken dat je een Berggeit bent !!! dan ben je zo boven goed drinken he, Water bedoel ik..... lieve groet toos -
18 Mei 2014 - 15:37
Trudy:
Ik hoop voor je dat de 'klim' van vandaag een beetje meegevallen is! Als je deze dag gehaald hebt, is dat wéér een overwinning!!!! En inderdaad veel water blijven drinken. Goede tip hoor Toos :-)
Wat leuk dat je van die leuke, aardige, gezellige mensen ontmoet.Héél fijn dat wij op de hoogte blijven van jouw ervaringen. Lieve groeten uit Alkmaar. -
18 Mei 2014 - 20:16
Els:
hoi stoere vrouw ik wil gelijk even inhaken op wat Toos zegt over de berggeiten?weet je nog dat onze
Sjaak jou heeft geleerd dat in de bergen geiten en koeien kortere voorpoten hebben dan achter
Rina o ja?ja natuurlijk anders kunnen ze niet klimmen zegt zegt Sjaak want dan vallen ze achterover
hoe is het mogelijk gaat er een lichtje branden vrouw! hier branden nog steeds twee lichtjes
dag en nacht. Ik ben van vrijdag tot zondag in Amsterdam geweest en John heeft mijn taak overgenomen
maar Rina jij hebt natuurlijk geen vier pootjes maar twee maar die twee zijn wel ongelijk en dat is in dit geval mooi meegenomen om te klimmen dus.jij zegt tegen mij dat je het heel stoer vind dat ik het zo goed doe ik vind het zo mooi dat ik op deze m manier het gevoel heb heel dicht bij je te zijn en dat is wat ik
wil maar het kost mijn bakken energie:dan heb ik naar heel veel keer opnieuw beginnen en tien keer van
John kom eens even wat heb ik nu weer gedaan want dan is heel mijn verhaal weer weg
maar lieverd ik geniet ervan dat het je tot nog toe zo goed gaat en dat daar zo dicht bij mag zijn! ik blijf je
volgen jullie kaarsjes blijven branden en ik blijf van je houden lief mooi mens!!!!!!!!!!!!!
tot morgen slaap lekker!
sjaak
j
/ -
19 Mei 2014 - 09:16
Babs:
Lieve Rina,
Vol verwachting kijk ik uit naar jouw verslag over de klim van 800 naar 1100. Ik weet zeker dat het je weer lukt! Succes! Liefs, Babs